12.ROČNÍK SETKÁNÍ SLÁVISTU - 23.6.2012, PLASY

23.06.2012 00:00

Již po čtvrté se naše odbočka zúčastnila celostátního setkání slávistů snad ze všech koutů naší republiky.
Žilovští (organizátoři této akce) zvolili jako místo srazu krásný areál Sokolu Plasy.
Hlavní událostí setkání je již tradičně turnaj v malé kopané, jehož se letos zúčastnilo 24 týmů, mezi nimiž samozřejmě nechyběl ani ten náš Veleňský, tentokrát oděný do zbrusu nových dresů.
Konečné 20. místo nepotěšilo, ale ani nepřekvapilo. V každém případě s dorůstajícím mládím v našem dresu se postupně zvedá i kvalita našich výkonů, takže budoucnost je otevřená.
Vítězem turnaje se staly Rožďalovice, kteří v napínavém finále přetlačili Hostinné 3:1, třetí místo si pak zajistila Příbram, když udolala Mníšek pod Brdy, až v penaltovém roztřelu.
Příjemným spestřením byla i návštěva zástupců SK SLAVIA PRAHA, konkrétně generálního ředitele p. Zbyňka Kusého a asistenta hlavního trenéra Martina Poustky. Zvlášť slova nového ředitele působily na přítomné jako balzám na duši. Uvidíme jaká bude skutečnost.
Poprvé jsme také navštívili tradiční večerní zábavu a dovolím si říct, že na tomto poli jsme o proti turnaji, hráli o medailové příčky...
Nesmím také zapomenout, že v rámci akce byl předán organizaci Donor výtěžek sbírky z Veleňské Pentle, na které bylo vybráno neuvěřitelných 6021 Kč!!! Ještě jednou všem, kteří přispěly děkujeme!
Takové tedy bylo 12. setkání. Místo příštího ročníku ještě není známo, ale my žijeme svůj sen, že i nikdy v budoucnu tuto prestižní akci přivítáme doma ve Veleni!

TATA
F.F!!!

Vyhledávání