O PERNÍKOVÝ EDEN - Pardubice, 14.10.2012

21.10.2012 22:11

122. ročník Velké pardubické, 64. ročník Zlaté přilby, 2.ročník bowlingového turnaje O perníkový Eden.

Jelikož jsme na dvě prvně jmenované akce pozvánku nedostali (i když Pepa si vzal helmu radši sebou), kdežto na bowling ano, stanula naše šestičlenná výprava v neděli dopoledne před vchodem do největší herny u nás.
Druhý ročník turnaje jednotlivců měl stejná pravidla jako loni, takže nic nebránilo pustit se na deseti drahách do boje.
Hned v prvním kole (hráno režimem No TAP 8) se zrodilo asi největší překvapení turnaje. Mých 268 se stalo největším náhozem turnaje! Na toto číslo nestačil ani slovutný Petr Tomášek, vítěz snad všech bowlingových turnajů, kterých jsme se zúčastnili. Dále však má hra upadala do průměru, takže jsem se soustředil na přímý vnitroodbočkový souboj s Petrem a Pepou.

18 účastníků házelo jako o život, takže během hodinky a půl bylo po všem. Krátké občerstvení, rychlé sečtení bodů a mohlo se jít na vyhlašování.
Jak jsem zmínil vítězství obhájil a  z perníkového Edenu se radoval Petr Tomášek z Brandýsa nad Orlicí před Františkem Ludvíkem a Josefem Vondrkou z téže odbočky. Mezi ženami dominovala Hana Pírková z České Třebové a o mém veleúspěchu již řeč byla.
Kolínská odbočka opět zaválela a uspořádala bezva akci. Pohodový turnaj, zajímavé ceny i přátelé se kterými se vždy rádi vidíme.
Nebude to trvat dlouho a uvidíme se znovu na tradiční Slávistické kuželce v Kutné Hoře.
Ještě dlužím naše celkové umístění: já 5. místo, Petr 6. místo, Pepa 10. místo, Jana 12.místo, Honza 15.místo a Adélka místo 18.

TATA
F.F!!!

Vyhledávání