Potkali se u Kolína aneb Slávistické bowlení - Kutná hora 4.4.09

06.04.2009 11:37

 

Pověřen úkolem předsedy a místopředsedy  odbočky SKS VELEŇ ujal jsem se úkolu informovat o naší účasti ve třetím ročníku bowlingového turnaje pod názvem „Potkali se u Kolína aneb Slávistické bowlení“.
Sobota 4.4.2009 - krásný jarní den ve městě Kutná Hora. Už po příjezdu na nás dýchla atmosféra tohoto historického místa a taky trochu nervozita z naší premiérové účasti. Po zběžné prohlídce centra města a posezení v zahradní restauraci na dohled od Chrámu sv. Barbory jsme se vydali, tedy naše skupina z Kyjí v počtu tří hráčů, do Pizzerie Hot Bowling na okraji města, kde už na nás čekala hlavní skupina z Veleně, v počtu čtyř členů odbočky SKS Veleň.
Samotný turnaj začal po rozlosování o hodinu dříve než bylo plánováno, což všichni zúčastnění s ohledem na začátek druhého finálového zápasu našich borců na ledě přijali s povděkem.
V 16,00 tedy začala hra, která už od samého začátku dala tušit, o jaká místa budeme bojovat.
Ani největším oporám v našich  řadách se nevedlo tak, jak jsou všichni zvyklí. Podprůměrné výsledky nás po prvním odehraném kole řadily na samý konec ze všech osmi zúčastněných týmů. Kromě šrámů na našem sebevědomí největší handicap způsobily roztržené kalhoty naší pokladní, která by za normálních podmínek jistě vybowlela přední místo v těžké konkurenci kategorie žen. Tím by se  umístění  našeho týmu rozhodně zvedlo.
Snad začátek hokeje a příklad bojovnosti hokejistů, který jsme mohli sledovat na obrazovkách v herně, způsobil, že náš druhý poločas se vyvedl mnohem lépe. Zlepšené výkony všech členů odbočky, především Taty, nás přece jen vytáhly na celkové sedmé místo.
Což při premiérové účasti není zas až takové fiasko a na druhou stranu je alespoň co zlepšovat.
Po vyhlášení výsledků, které by měly být zveřejněny na www.opskolin.wz.cz a ocenění nejlepších, které probíhalo za bouřlivého oslavování jak vítězů bowlingového klání, tak vítězství našich hokejistů v Karlových Varech, se „skupina Kyje“ odebrala k cestě domů, zatímco „skupina Veleň“  pokračovala v oslavách a zkoumání nočního života v Kutné Hoře.
Na závěr bych chtěl poděkovat všem pořadatelům turnaje za skvělou organizaci a přijetí, které se nám dostalo od místních členů, tak od ostatních odboček.
Dalším akcím zdar!

 
                                                                                                                Kyják


P.S.  Pro všechny ostatní členy odbočky ve Veleni, jenom malá informace. Nebýt členů SKS Veleň z Kyjí, bylo by umístění asi horší ….

Vyhledávání